De Tippe

Een sociaal inclusieve wijk

De Tippe, samen meedenken over de wijk

De Tippe wordt een sociaal inclusieve wijk waar contact met elkaar belangrijk is. Een oppasoma om de hoek die ‘s middags op de kinderen past, een praatje maken op straat, de buurman helpen bij het snoeien van de heg, dat is wonen in De Tippe.

Maar in De Tippe is ook ruimte voor co-creatie. Dat houdt in dat de toekomstige bewoners actief kunnen meedenken over hoe de wijk er precies uit gaat zien. Onder de belangstellenden zijn al verschillende enquêtes gehouden. Deze input wordt meegenomen in het ontwikkelproces van Besterburen.

Groen en stad

Door de unieke ligging aan de Mastenbroekerpolder en nabij de IJssel woont u midden in het groen, maar met een directe verbinding naar de stad of voorzieningen. Met de trein staat u in 4 minuten op het centraal station en ook het winkelcentrum van Stadshagen is in 5 fietsminuten te bereiken.

Goede toekomst

We maken een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor circulariteit, klimaat adaptief en duurzaamheid. Uiteraard worden de woningen energieneutraal gebouwd. In een gezonde leefomgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten en de fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. Een goede toekomst vindt u in De Tippe!

Deel deze pagina: