Het project Besterburen – De Tippe in Zwolle wordt ontwikkeld door vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle. Wij als VanWonen hebben als missie om woningen en leefomgevingen te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Er wordt hard gewerkt aan het nieuwbouwplan Besterburen door het team die we graag aan u voorstellen.

Meet the team!
Het team van Breezicht Noord bestaat in totaal uit drie personen:

 
Als projectontwikkelaar is Hans Last verantwoordelijk voor het ontwerp en onderhoudt het contact met de gemeente. Tevens schakelt Hans de architect en aannemer in en eventuele andere benodigde adviseurs. Tenslotte is hij verantwoordelijk voor de planning en budgettering. Een belangrijke man in ons team dus!


Jasja Scholtens is de verkoopmanager van Breezicht Noord en eindverantwoordelijk voor de gehele klantreis binnen het project. Hierbij gaan we uit van een klantreis met een 9+ beleving. Daarnaast zorgt Jasja ervoor dat de wensen van onze klanten vanuit, bijvoorbeeld enquêtes en klantpanels (waar mogelijk) verwerkt worden door de architect en aannemer. Jasja is daarmee een belangrijke schakel tussen u en uw uiteindelijke thuis.


Klantmanger Jolein Steenbergen is voor u als klant tijdens de klantreis van A tot Z betrokken. Dat betekent vanaf de eerste schetsen tot de oplevering én daarna. Jolein voert onder andere de klantgesprekken voor Besterburen, zorgt voor het opstellen van de overeenkomst en het updaten van social media. Tenslotte is Jolein het aanspreekpunt indien er vragen of onduidelijkheden zijn en staat u daarbij graag te woord!

Deel deze pagina:

Contactpersonen