De locatie De Tippe
in Stadshagen

De Tippe ligt aan de westzijde van Stadshagen, direct naast de wijk Westenholte. Het treinstation ligt in deze wijk, maar ook de uitvalswegen zijn vanuit De Tippe goed te bereiken. Aan de noordzijde vindt u de Mastenbroekenpolder waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook de uiterwaarden van de IJssel zijn op korte afstand te bereiken, genieten dus!


Groen en stad
Door de unieke ligging aan de Mastenbroekerpolder en nabij de IJssel woont u midden in het groen, maar met een directe verbinding naar de stad of voorzieningen. Met de trein staat u in 4 minuten op het centraal station en ook het winkelcentrum van Stadshagen is in 5 fietsminuten te bereiken.

De Tippe wordt een sociaal inclusieve wijk waar contact met elkaar belangrijk is. Een oppasoma om de hoek die ‘s middags op de kinderen past, een praatje maken op straat, de buurman helpen bij het snoeien van de heg, dat is wonen in De Tippe.

De Tippe is van en voor iedereen. Starters, gezinnen, ouderen en mensen met een beperking: samen maakt u de buurt. Het is wonen in de stad, maar dan met het vriendelijke karakter van het dorp. Bovendien is in De Tippe veel plek voor water en natuur maar ook voor duurzame gebouwen, zonnepanelen en veel ruimte voor eigen ideeën.

Bekijk het project
Jasja Scholtens
Uw verkoopmanager Besterburen
+31 (0)6 25 08 51 24 Mail mij jasja@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”