Nog een paar woningen beschikbaar!

25 oktober 2023

Nieuwsbericht

In dit bericht vertellen wij u meer over de planning van de tweekappers, de start van de opleveringen van de hoekwoningen en de mogelijkheid om ons infohuis te bezoeken


Meer informatie over de tweekappers
In het project Besterburen worden in totaal 10 tweekappers gebouwd. De start bouw van de eerste 4 woningen (bouwnummer 46 t/m 49) staat naar verwachting al gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Dit is uw kans, want er zijn nog twee van deze vier woningen beschikbaar! Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Projectupdate hoekwoningen
Momenteel zijn er nog 4 hoekwoningen beschikbaar in Besterburen. Allen met een verhoogde nok, waardoor de zolder vele mogelijkheden biedt. Daarnaast beschikt bouwnummer 25 zelfs over een aanbouw op de begane grond én een dakterras. 

De prijzen van de hoekwoningen zijn verlaagd. Bent u benieuwd? Klik hier voor het actuele woningaanbod. 

Start oplevering
De eerste hoekwoningen worden medio november al opgeleverd! Dat betekent dus dat u niet lang meer hoeft te wachten op deze energieneutrale nieuwbouwwoningen en snel aan de slag kunt. 

Welkom in het Infohuis
U bent van harte welkom in ons Infohuis in Stadshagen voor meer informatie. Wij staan op vrijdag van 13:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur voor u klaar. Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen 

Deel dit artikel: