Het project Besterburen
in de Tippe

In Besterburen is voor ieder wat wils. Door de verschillen in grootte en beukmaten is er ruime keuze, van rijwoning tot royale twee-onder-een-kapwoning. In Besterburen woont u hoe dan ook in een prachtige, lichte, duurzame woning in een gezonde én groene leefomgeving. In totaal worden er in Besterburen 49 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

 


Goede toekomst
We maken een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor circulariteit, klimaat adaptief en duurzaamheid. Uiteraard worden de woningen energieneutraal gebouwd. In een gezonde leefomgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten en de fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. 

Wilt u ook wonen op deze prachtige plek?
Het project Besterburen is in verkoop en vanaf nu kunt u zich kunt inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Klik op de button om in te schrijven. Na uw inschrijving zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk, vrijblijvend gesprek?
Neem dan gerust contact met ons op! Daarnaast bent u van harte welkom in ons Infohuis in Stadshagen voor meer informatie. Op vrijdagen van 13:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur staan wij voor u klaar. Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen (tegenover Grand Café Milligers, Milligerlaan 2).

Naar inschrijven
Jolein Steenbergen
Uw klantmanager Besterburen
+31 (0)6 82 51 06 12 Mail mij jolein@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”