Het project Besterburen
in de Tippe

In Besterburen is voor ieder wat wils! In totaal bestaat het project uit 49 nieuwbouwwoningen. Door de verschillen in grootte en beukmaten is er ruime keuze. Inmiddels zijn de rijwoningen in het project opgeleverd, is de bouw van de eerste vier tweekappers gestart en staan de laatste zes tweekappers voor september dit jaar op te planning om te bouwen. In Besterburen woont u hoe dan ook in een prachtige, lichte, duurzame woning in een gezonde én groene leefomgeving.

 


Goede toekomst
We maken een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor circulariteit, klimaat adaptief en duurzaamheid. Uiteraard worden de woningen energieneutraal gebouwd. In een gezonde leefomgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten en de fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. 

Wilt u ook wonen op deze prachtige plek?
De laatste woningen in Besterburen zijn nu in verkoop en staan in september gepland om te bouwen! Klik hier om online in te schrijven op één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk, vrijblijvend gesprek?
Neem dan gerust contact met Jasja Scholtens op via jasja@vanwonen.com.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons Infohuis in Stadshagen voor meer informatie. Het infohuis is alleen geopend op afspraak. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een van onze klantmanagers via klantcontact@vanwonen.com of bel 038-303 36 00. Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen (tegenover Milligerlaan 2).

Naar inschrijven
Jasja Scholtens
Uw verkoopmanager Besterburen
+31 (0)6 25 08 51 24 Mail mij jasja@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”