Uitnodiging informatieavond De Tippe

Voortgang ontwikkeling
Het team van Besterburen – De Tippe is druk bezig met het ontwikkelen van het project. Er wordt hard gewerkt aan de definitieve verkaveling en de architectuur van de woningen. Er ontstaat een goed doordachte en prachtige buurt! Naar verwachting zal de pre-sale van de woningen begin 2022 plaatsvinden.

Uitnodiging informatieavond
Om u te voorzien van meer informatie over De Tippe in het algemeen en het project Besterburen in het bijzonder, wordt er een informatieavond georganiseerd door alle betrokken partijen van De Tippe. U bent van harte welkom om langs te komen op deze informatiebijeenkomst op Basisschool Het Saffier (Belvédèrelaan 444 in Zwolle) op dinsdagavond 12 oktober aanstaande van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Wilt u aanwezig zijn deze avond? Meld u dan nu aan via deze link!

U kunt alleen deelnemen aan deze bijeenkomst na bevestiging van uw aanmelding. Er is een maximum aan het aantal mensen dat deel kan nemen aan de bijeenkomst. Meld u dus snel aan.

Tijdens deze avond zullen de eerste sfeerimpressie gedeeld worden van Wonen in De Tippe. Daarnaast zal wethouder Monique Schuttenbeld ingaan op de zaken die De Tippe zo bijzonder maken. Tenslotte kunt u de plannen bekijken en vragen stellen tijdens de informatiemarkt.

Graag tot dinsdag 12 oktober aanstaande!

Deel deze pagina: