Uitnodiging klantpanel: denkt u met ons mee?

Besterburen
VanWonen onderzoekt of het mogelijk is om samen met woningcorporaties DeltaWonen en SWZ een unieke nieuwe buurt te ontwikkelen, genaamd Besterburen. Deze locatie ligt in het midden van de Tippe, omzoomd door groen en water (gele gebieden op onderstaande kaart).

Samen met de toekomstige bewoners willen we duurzame woningen bouwen in een gezonde woonomgeving. Hoe dit er precies uit moet zien? Dat vragen we aan u!

Klantpanel
Een ontwikkeltraject start met het vaststellen van een verkaveling. We hebben een aantal principe verkavelingen met verschillende woonsferen van deze buurt gemaakt waar we graag uw mening over willen horen. Het gebied is een mix van huur- en koopwoningen in verschillende prijscategorieën.

We hebben digitaal hier al vele reacties op gehad, onze dank daarvoor! Echter hebben we nog wat vragen die we graag, geheel corona-proof, persoonlijk aan u willen stellen.

We nodigen u daarom uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijke verkavelingen. Dit zal via een Teams gesprek plaats vinden en kost ongeveer 20 minuten van uw tijd. Dit kan op de volgende data en tijdstippen:

  • dinsdag 26 januari tussen 17.00 en 20.00 uur
  • donderdag 28 januari tussen 17.00 en 20.00 uur
  • zaterdag 30 januari tussen 10.00 en 14.00 uur

Mee doen? U kunt zich opgeven bij Jolein Steenbergen via jolein@vanwonen.com. Wilt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft? Uw persoonlijke Teams uitnodiging volgt dan zo spoedig mogelijk.

Deel deze pagina:

Contactpersonen