Voortgang ontwikkeling project Besterburen - De Tippe

De ontwikkeling van het project Besterburen – De Tippe in Zwolle is in volle gang. In mei jl. zijn er twee klantenpanels georganiseerd, waarnaar veel bruikbare input ontvangen is. Op dit moment is het projectteam van Besterburen – De Tippe druk bezig om het plan te optimaliseren en verbeteren aan de hand van de verkregen input van de belangstellenden.

Daar waar in eerste instantie de planning was om de pre-sale voor de zomer te starten, zal dit helaas later gepland worden. Dit heeft ermee te maken dat wij een écht thuis willen creëren door te luisteren naar de wensen van onze klanten. Dat betekent dat er onder andere kritisch gekeken wordt naar de mogelijkheid voor levensloopbestendige woningen in het plan, de invulling van de bergingen en de inrichting van de tuinen ten opzichte van het openbare gebied.

Naar verwachting zal de pre-sale in het laatste kwartaal van dit jaar van start kan gaan. Wij streven ernaar om u na de zomer nader te kunnen informeren over het project Besterburen – De Tippe. Het verkoop- en ontwikkelteam van Besterburen – De Tippe zal vanaf 26 juli aanstaande op vakantie gaan. Indien u vragen heeft over het project kunt u terecht via klantcontact@vanwonen.com.

Deel deze pagina: