Hoekwoning beukmaat 5,70 meter - bouwnummer 25

Hoekwoning

Beschrijving Hoekwoning beukmaat 5,70 meter - bouwnummer 25

Opzoek naar ruimte én mogelijkheden? In het project Besterburen wordt een viertal van unieke hoekwoningen met vele mogelijkheden gerealiseerd. Deze hoekwoningen hebben een circa woonoppervlakte van maar liefst 156 m2! Met de mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren, kunt u de woning ook levensloopbestendig maken. Bovendien hebben deze woningen een verhoogde nok als dak accent. Dit zorgt voor een extra functionele ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond van de hoekwoningen is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Op de eerste verdieping vind u een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Alle hoekwoningen hebben een zolderverdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De zolder van de woningen is te bereiken middels een vaste trap.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met eigen berging. De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen te vinden zijn.

Tenslotte worden de woningen energieneutraal (BENG 3=100%) gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een woning met lage energielasten én klaar voor de toekomst!
Deel deze pagina:

Kavelkaart Besterburen – De Tippe - Hoekwoning beukmaat 5,70 meter bnr. 25

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart