Tussenwoning beukmaat 5,10 meter - bouwnummer 27

Tussenwoning

Beschrijving Tussenwoning beukmaat 5,10 meter - bouwnummer 27

In het project Besterburen zal een ruim aanbod aan rijwoningen gerealiseerd worden. De hoek- en tussenwoningen variëren onder andere in grootte, type baksteen en optiemogelijkheden. In totaal zijn er 39 rijwoningen waarvan 16 hoekwoningen en 23 tussenwoningen.

De rijwoningen variëren in grootte. Zo zijn er rijwoningen met een beukmaat van 5,10 meter en 4 hoekwoningen hebben een beukmaat van 5,70 meter. Voor een aantal hoekwoningen geldt dat er sprake is van een verhoogde nok als dak accent. Dit zorgt voor een extra functionele ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond van de rijwoningen is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Alle woningen hebben op de eerste verdieping een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Alle rijwoningen hebben een zolderverdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De zolder van de woningen is te bereiken middels een vaste trap.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met een berging in eigen tuin danwel geclusterd in het openbare gebied.

De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen te vinden zijn. De gezamenlijke binnentuin zal samen met de toekomstige bewoners nader worden ingevuld.

De woningen zijn energieneutraal (BENG 3=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen.

Naast het meerwaardebeding is er bij deze woningen sprake van een zelfbewoningsplicht.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Besterburen – De Tippe - Tussenwoning beukmaat 5,10 meter bnr. 27

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Tussenwoning beukmaat 5,10 meter