Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 20

2 onder 1 kap woning

Beschrijving Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 20

Een unieke kans! Wordt deze prachtige, ruime woning uw toekomstige huis? In totaal worden er slechts 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in Besterburen. De woningen variëren in type baksteen en dakvlak en worden voorzien van hout aan de buitengevel, wat zorgt voor een speels beeld.

Aan de voorzijde van de woningen is de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer die naar de tuin gericht is. Alle woningen hebben een complete badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om nog extra kamers op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met een berging en parkeerplaats op eigen terrein. De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen van de rijwoningen te vinden zijn.

Tenslotte worden de woningen energieneutraal (BENG 3=100%) gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een woning met lage energielasten én klaar voor de toekomst!
Deel deze pagina:

Kavelkaart Besterburen – De Tippe - Twee-onder-een-kapwoning bnr. 20

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart